+381 11 260 4283

Beach Villa

Vile na plaži (oko 62 m2), izgrađene u maldivskom stilu isključivo sa drvenim materijalima, sa pogledom na more, smeštene u prvom redu do plaže. Vile imaju poluotvoreno kupatilo sa tušem / WC-om, fen, bade mantil, TV, CD plejer, telefon, aparat za kafu/čaj, iPod® stanicu, besplatan bežični internet, klimu, ventilator, sef, terasu. Sadržaji sobe:

Pročitaj više

Jacuzzi Beach Villa

Vile na plaži sa đakuzijem (oko 76 m2), izgrađene u maldivskom stilu isključivo sa drvenim materijalima, sa pogledom na more, smeštene u prvom redu do plaže. Vile imaju veliko poluotvoreno kupatilo sa hidromasažnom kadom / WC-om, fen, bade mantil, TV, CD plejer, telefon, aparat za kafu/čaj, iPod® stanicu, besplatan bežični internet, klimu, ventilator, sef, terasu. [...]

Pročitaj više

Jacuzzi Water Villa

Vile na vodi sa đakuzijem (oko 77 m2), izgrađena na stubovima iznad vode, sa direktnim pristupom laguni. Vile imaju kupatilo sa tuš kabinom, toaletom i đakuzi kadom, fen, bade mantil, TV, DVD-plejer, telefon, aparat za kafu/čaj, iPod® stanicu, besplatan bežični internet, klimu, ventilator, sef, veliku nameštenu terasu. Sadržaji sobe:

Pročitaj više

Club Room

Club Room (oko 34 m2) su smeštene u unutrašnjosti ostrva, okružene predivnim zelenilom. Sobe su opremljene tušem / WC-om, fenom za kosu, peškirima za plažu, bade mantilom, toaletnim priborom, sefom, TV-om, telefonom, Wi-Fi internetom, klima uređajem, mini-barom i malim prostorom za sedenje na terasi. Sadržaji sobe:

Pročitaj više

Garden Villa

Garden Villa (oko 64 m2) nalaze se na mirnom mestu okružene zelenilom. Sobe su ukusno uređene i opremljene poluotvorenim kupatilom / WC-om, fenom za kosu, peškirima za plažu, bade mantilom, toaletnim priborom, sefom, telefonom, Wi-Fi internetom, klima uređajem, mini-barom i terasom sa pogledom na baštu. Sadržaji sobe:

Pročitaj više

Beach Villa

Beach Villa (oko 64 m2) nalaze se u prvoj liniji do plaže. Sobe su opremljene kupatilom / WC-om, fenom za kosu, peškirima za plažu, bade mantilom, toaletnim priborom, sefom, telefonom, Wi-Fi internetom, klima uređajem, mini-barom i imaju direktan pogled na more i uglavnom mali privatni deo plaže sa ležaljkama i suncobranima. Sadržaji sobe:

Pročitaj više

Overwater Villa

Overwater Villa (oko 76 m2) izgrađene na drvenim stubovima iznad vode nalaze se na strani zalaska sunca sa pogledom na neverovatnu lagunu. Sobe imaju veliko kupatilo sa duplim umivaonikom i tuš/ WC-om, fen za kosu, peškire za plažu, bade mantil, toaletni pribor, sef, telefon, Wi-Fi internet, klima uređaj, aparat za pripremu čaja ili kafe, mini-bar [...]

Pročitaj više

Overwater Deluxe Villa

Overwater Deluxe Villa (oko 102 m2) izgrađene na drvenim stubovima iznad vode nalaze se na sunčanoj strani sa pogledom na neverovatnu lagunu. Elegantno dizajnirane i prostrane sobe sa odvojenim prostorom za sedenje. Sobe imaju veliko kupatilo sa duplim umivaonikom i tuš/ WC-om, fen za kosu, peškire za plažu, bade mantil, toaletni pribor, sef, telefon, TV, Wi-Fi [...]

Pročitaj više

Classic Room

Classic Room (oko 17 m2) se nalaze u dvospratnim zgradama u unutrašnjosti ostrva i imaju tuš, WC, telefon, sef, WiFi, klima uređaj i aparat za kafu / čaj, mini bar, peškire za plažu, bade mantil, toaletni pribor. Sadržaji sobe:

Pročitaj više

Garden Room

Garden Room (oko 22-24 m2) nalaze se na drugoj strani ostrva i imaju pogled na tropsku vegetaciju ostrva. Sobe imaju tuš, WC, telefon, sef, WiFi, klima uređaj i aparat za kafu / čaj, TV, mini bar, peškire za plažu, bade mantil, toaletni pribor i terasu sa garniturom za sedenje. Sadržaji sobe:

Pročitaj više