+381 11 260 4283

Beach Bungalows

Bungalovi na plaži, (oko 44 m2) se nalaze direktno na plaži i atraktivno su opremljeni u maldivskom stilu. Imaju tuš / WC, kadu, klima uređaj, TV, sef, telefon, frižider, aparat za pripremu kafe i čaja i terasu sa garniturom za sedenje. Sadržaji sobe:

Pročitaj više

Semi Water Bungalows

Bungalovi na vodi (oko 44 m2) imaju direktan pristup laguni i opremljeni su u maldivskom stilu. Imaju tuš / WC, kadu, klima uređaj, TV, sef, telefon, frižider, aparat za pripremu kafe i čaja. Sadržaji sobe:

Pročitaj više

Water Bungalows

Bungalovi na vodi (oko 44 m2) izgrađene su iznad mora i imaju direktan izlaz na more sa terase. Imaju tuš / WC, kadu, klima uređaj, TV, sef, telefon, frižider, aparat za pripremu kafe i čaja i terasu sa garniturom za sedenje. Sadržaji sobe:

Pročitaj više

Standard Room

Standard Room - Nalaze se u dvospratnim brvnarama, svaka sa četiri sobe. Sobe su udobno opremljene i imaju tuš / WC, fen za kosu, klima uređaj i ventilator, sef, frižider, telefon, TV i terasu ili balkon sa pogledom na vrt. Mini bar uz doplatu. Sadržaji sobe:

Pročitaj više

Water Bungalows

Water Bungalows - Svi bungalovi na vodi imaju privatnu terasu za sunčanje. Bungalovi su udobno opremljeni i imaju tuš / WC, fen za kosu, klima uređaj i ventilator, sef, frižider, aparat za kafu/čaj, telefon, TV. Wifi i mini bar uz doplatu. Sadržaji sobe:

Pročitaj više

Superior Beach Bungalows

Superior Beach Bungalows (oko 45 m2) se nalaze na plaži. Atraktivno dizajnirani u tipičnom duhu Maldiva. U svom sastavu imaju tuš / WC, kadu, dnevni boravak s TV-om, mali frižider, aparat za pripremu kafe i čaja i klima uređaj. Osim toga, imaju terasu za sedenje sa pogledom na more. Sadržaji sobe:

Pročitaj više

Water Bungalows

Water Bungalows (oko 56 m2) su udobno namešteni i imaju direktan izlaz na more. Atraktivno dizajnirani u tipičnom duhu Maldiva. U svom sastavu imaju tuš / WC, kadu, TV, mali frižider, mini bar, aparat za pripremu kafe i čaja i klima uređaj. Sadržaji sobe:

Pročitaj više

Superior Water Bungalows

Superior Water Bungalows (oko 65 m2) su novoizgrađeni luksuzni bungalovi sa lepo uređenim enterijerom. Us sklopu bungalova je kupatilo sa duplim umivaonikom, kada sa odvojenim tušem, Fen za kosu, WC, bade mantil, šampon, regenerator i gel za tuširanje, klima uređaj, mini frižider, TV sa međunarodnim satelitskim TV kanalima, sef , ormar, telefon, Wifi, aparat za čaj [...]

Pročitaj više

Standard Deluxe

Standard Deluxe sobe (oko 42 m2) su lepo uređene i imaju tuš / WC, kadu, zaseban spoljnji tuš, fen za kosu, TV, mali frižider, klima uređaj, aparat za pripremu kafe i čaja i sef i terasu sa dve ležaljke. Sadržaji sobe:

Pročitaj više

Water Bungalows

Water Bungalows (oko 37 m2) izgrađeni su u osmougaonom obliku, udobno uređeni i imaju krevet sa četiri baldahine, kupatilo sa kadom, fen za kosu, telefon, klima uređaj, sef, TV i frižider. Bungalovi na vodi nude visok nivo relaksacije na opremljenoj terasi koja ima direktan izlaz na okean. Sadržaji sobe:

Pročitaj više