+381 11 260 4283

The Barefoot Eco Hotel

The Barefoot Eco Resort se nalazi na ostrvu Hanimaadhoo koje je nastanjeno lokalnim stanovništvom. Ovo je ujedno i jedini hotel na Maldivima koji Vam pruža mogućnost da biciklom zavirite u svakodnevnicu lokalnog stanovništva koji živi u ovom malom ribarskom selu.

40*Po osobi

Detalji

Holiday Island Resort & Spa

Ostrvo Holiday Island se nalazi na ostrvu Difuši, na 30 minuta vožnje avionom od Međunarodnog aerodroma Male i samo nekoliko minuta vožnje brodom od sestrinskog ostrva Sun Island Resort & Spa.

55*Po osobi

Detalji

Thulhagiri Island Resort

Ostrvo Thulhagiri se nalazi u južnom delu severnog Male Atola. Vreme transfera od aerodroma Hulhule do ostrva je samo oko 20 minuta gliserom. Greben je udaljen oko 60 metara.

73*Po osobi

Detalji

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon

Ostrvo Ellaidhoo je okruženo gustom vegetacijom i kokosovim palmama je najpoznatije među roniocima.

73*Po osobi

Detalji

Angaga Island Beach Resort

Angaga Island Beach Resort je lociran na južnom delu Ari Atolla. Vreme transfera od aerodroma je oko 30 minuta hidro avionom. Obližnji grebeni nude odlične lokacije za ronjenje i snorkeling.

79*Po osobi

Detalji

Sun Island Resort & Spa

Sun Island Resort & Spa se nalazi na južnom delu Ari Atolla na ostrvu Nalaguraidhoo. Male aerodrom je udaljen oko 110km oko 30 minuta vožnje hidro avionom ili 3 sata vožnje gliserom.

64*Po osobi

Detalji

Cinnamon Dhonveli Maldives

Cinnamon Dhonveli Maldives se nalazi na jugoistoku severnog Male Atola udaljen od aerodroma Male oko 20 minuta gliserom.

88*Po osobi

Detalji

Biyadhoo Island Resort

Biyadhoo Island Resort se nalazi u južnom Male Atolu i udaljen je oko 35 minuta vožnje gliserom od aerodroma Male.

101*Po osobi

Detalji

Malahini Kuda Bandos

Ovo malo ostrvo se nalazi na jugu severnog Male Atola. Male aerodrom je udaljen oko 10 minuta vožnje gliserom dok do sestrinskog ostrva Bandos Island možete doći brodom.

129*Po osobi

Detalji

Royal Island Resort & Spa

Otrvo je poznato po bujnoj tropskoj vegetaciji i kristalno čistoj laguni, savršeno za upušten odmor u prelepom ambijentu.

78*Po osobi

Detalji

Filitheyo Island Resort

Filitheyo Island Resort je jedna od najpopularnijih destinacija na Maldivima, koju odlikuje impresivni greben. Bele peščane plaže i gusta ostrvska vegetacija pozivaju vas na lagane šetnje.

126*Po osobi

Detalji

Kuredu Island Resort

Kuredu Island Resort najviše će odgovarati onima koji žele opuštajući odmor, kao i onima koji vole aktivniji odmor.

131*Po osobi

Detalji